Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW płatność

kamil304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie płatności w wow. Na czym polega ,,Doładowanie na 60 dni do World of Warcraft za pomocą rekrutacji przyjaciół''???

Czy lepiej kupić PRE PAID, czy coś takiego??

Opublikowano

Doładowanie to, jest lekkim ojebaniem systemu. Jest to związane z promocją "RAF" (recruit a friend czyt. zrekrutuj przyjaciela), jest to o tyle dobre, jeśli Twoje konto jest zarejestrowane na Anglie, bądź inny kraj oprócz Polski, bo na Polsce nie działa, iż Blizzard nie chce mieć problemów z polskim prawem. A teraz na czym to polega, jest taka promocja, jak wyżej napisałem, jeśli ktoś ci wyśle zaproszenie, a ty sie zarejestrujesz i wykupisz gre to dostajesz 30 dni darmowej gry. I ludzie na allegro robią takie przekręty z tym, nie wiem jak ale robią, w 100% legalnie. Dla porównania sam oryginalny pre-paid na 60dni kosztuje 85zł, a doładowanie RAF 40zł na 60dni + rakietka 2osobowa.

Opublikowano

Prepaid z 75 zł z czego jest legalne, Raf z 18 zl na 2 miechy + rakieta z czego jest to tak jak napisałeś zwykłym ojebaniem systemu i na 100% ci ludzi którzy sprzedają tego Rafa wykorzystują jakiegoś Buga w tym, jeszcze lepiej Blizz może ci odjąć czas który otrzymałeś za pomocą takowego Rafa takowego tzn kupionego na allegro za grosze co jest zwykłym bugowaniem systemu. Nawet się nie dziwę, że Blizz chce się wycofać z Rafa.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Czyli zarejestrowane w Polsce nie. OK. A możecie mi powiedzieć, jak doładować konto za pomocą tego RAF, czy się opłaca to robić i czy jest przy tym dużo roboty

Opublikowano

75 zl a jakieś 20 zl które się bardziej opłaca? głupie pytanie.

Gdzie to możesz dostać>? np na allegro wystarczy poszukać, sprzedający da ci całą instrukcje jak doładować konta cały czas jaki poświecasz na wysłanie rafa to z 1 min i od kilku min do kilku godzin czekasz na dodanie czasu do konta, ale tak jak pisałem Blizz może ci odjąć tak doładowany czas bo jest to zwykłe bugowanie systemu ;)

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"RAF" dziala tylko 1 raz na konto chyba, wiec popros kogos kto gra w WoWa zeby ci wyslal zaproszenie, kup sobie Battle Chest(2 pierwsze czesci gry) i graj^^ a jak ci sie skonczy czas gry to kup PRE-PAID.

Jak chcesz to ci moge wyslac zaproszenie tylko daj na PW e-maila :D

A i chyba osoba wysylajaca zaproszenie musi miec aktywowane konto z przynajmniej 1 czescia gry i aktywowanym Pre-Paidam :D (ale nie jestem pewny)

5n7zT.png

Akezj.png

264.pngPomoglem? Daj like!264.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...